FÖRRÄTTER
-
marinerade gröna oliver (75)
-
6 st. friterade kycklingvingar marinerade i bbq-sås serveras med husets dressing (115)
-
majschips
med guacamole och bravasås (89)
med ost, guacamole och bravasås (118)
-
rostad bröd med vitlöks- och persiljesmör (55)
-
rostad bröd med riven tomat och vitlöksolja (58)
-
ibericoskinka, 50 g (176)
-
manchego 3 och 6 mån, tryffelmanchego, kryddbröd och fikonmarmelad (182)
-
manchego 3 mån, serranoskinka, ibericochorizo och ibericosalchichon (182)
TAPAS
Vegetariska
-
marinerade kronärtskockor (89)
-
vitlöksfrästa champinjoner (89)
-
kall tomatbaserad grönsakssoppa, toppad med krutonger (68)
-
halloumiburgare med picklemajonäs, ost, tomat och picklade rödlök (87)
-
friterade potatisklyftor med aioli och bravasås (68)
-
friterade padronpaprikor (92)
-
friterad getost, serveras med tomatmarmelad (96)
-
rödbetor med karamelliserad getost, honung och pinjenötter (95)
-
potatisomelette med tomatsås (75)
Fisk & Skaldjur
-
inlagda anjovisfiléer med chimichurri (79)
-
krämmig buffelmozzarella med basilikaolja och fiskrom (99)
-
friterade bläckfiskringar, serveras med aioli (99)
-
vitlöksfrästa vildfångade tigerräkor (104)
-
vitlöks- och chilifrästa vildfångade tigerräkor (104)
-
tacos fyllda med friterad torsk, toppad med picklad rödlök och guacamole (156)
-
tunnskivad hälleflundra med chilisås (105)
-
halstrad tonfisk, serveras med teriyaki (106)
KÖTT & FÅGEL
-
spanska köttbullar i tomatsås (102)
-
kroketter med ibericoskinka, serveras med bravasås (99)
-
långbraserad chorizo i tomatsås (104)
-
friterade baconlindade dadlar (105)
-
flankstek med chimichurri och majs (112)
-
hamburgare med picklemajonäs, ost, tomat och karamelliserad lök (87)
-
rostad bröd med flankstek, chimichurri och chiliaioli (126)
-
quesadilla med kyckling och paprika, serveras med chiliaioli (102)
-
2 st. tacos fyllda med wokad oxfilé, toppad med guacamole
HUVUDRÄTTER
-
blåmusslor i grädde och vittvin, serveras med pommes och aioli
½ kg (219)
1 kg (319)
-
tomatbaserad skaldjurssoppa med tigerräkor, musslor, havskräftor och bläckfisk, serveras med vitlöksbröd (269)
-
saffransris med räkor, musslor, bläckfisk och havskräftor
1 person (279)
2+ personer (249 p.p.)
efterrätter
-
friterad bakverk
med chocklad (78)
med chocklad och vaniljglass (99)
-
kanel- och citruspudding med karamellisera socker (82)
-
vaniljglass med frukt och chokladsås (98)
-
vitchoklad- och pistaschfondant, serveras med vaniljglass och valnötter (99)
-
apelsintryfflar (47)