FÖRRÄTTER

  • marinerade gröna oliver (85)

  • 6 st. friterade kycklingvingar marinerade i bbq-sås serveras med husets dressing (125)

  • majschips

    • med guacamole och bravasås (99)

    • med ost, guacamole och bravasås (128)

  • rostad bröd med vitlöks- och persiljesmör (65)

  • rostad bröd med riven tomat och vitlöksolja (68)

  • ibericoskinka, 50 g (186)

  • manchego 3 och 6 mån, tryffelmanchego, kryddbröd och fikonmarmelad (192)

  • manchego 3 mån, serranoskinka, ibericochorizo och ibericosalchichon (12)

TAPAS

Vegetariska

  • Friterad aubergine serveras med råttsockersås (99)

  • vitlöksfrästa champinjoner (99)

  • burrata med basilikolja,tomat och tångrom (68)

  • friterade potatisklyftor med aioli och bravasås (78)

  • friterade padronpaprikor (102)

  • friterad getost, serveras med tomatmarmelad (106)

  • rödbetor med karamelliserad getost, honung och pinjenötter (105)

  • potatisomelette med tomatsås (85)

Fisk & Skaldjur

  • inlagda anjovisfiléer med chimichurri (89)

  • friterade bläckfiskringar, serveras med aioli (109)

  • vitlöksfrästa vildfångade räkor (114)

  • vitlöks- och chilifrästa vildfångade räkor (114)

  • 2 st tacos fyllda med friterad torsk, toppad med picklad rödlök och guacamole (166)

  • halstrad tonfisk, serveras med teriyaki (116)

KÖTT & FÅGEL

  • spanska köttbullar i tomatsås (112)

  • kroketter med ibericoskinka, serveras med bravasås (109)

  • långbraserad chorizo i tomatsås (114)

  • friterade baconlindade dadlar (115)

  • flankstek med chimichurri och majs (122)

  • hamburgare med picklemajonäs, ost, tomat och karamelliserad lök (97)

  • rostad bröd med flankstek, chimichurri och chiliaioli (136)

  • quesadilla med kyckling och paprika, serveras med chiliaioli (112)

  • 2 st. tacos fyllda med wokad oxfilé, toppad med guacamole 175

  • Descripción del elemento

HUVUDRÄTTER

  • blåmusslor i grädde och vittvin, serveras med pommes och aioli

    • ½ kg (229)

    • 1 kg (329)

  • Fisk och skaldjursgryta med tigerräkor, musslor, havskräftor och bläckfisk (295)

  • saffransris med räkor, musslor, bläckfisk och havskräftor

    • 1 person (289)

    • 2+ personer (259 p.p.)

efterrätter

  • friterad bakverk

    • med chocklad (88)

    • med chocklad och vaniljglass (109)

  • kanel- och citruspudding med karamellisera socker (82)

  • vaniljglass med frukt och chokladsås (108)

  • vitchoklad- och pistaschfondant, serveras med vaniljglass och valnötter (109)

  • apelsintryfflar (57)

  • Apelsinpudding med karamellsås (72)

BOKA BORD