FÖRRÄTTER

  • marinerade gröna oliver (75)

  • 6 st. friterade kycklingvingar marinerade i bbq-sås serveras med husets dressing (115)

  • majschips

    • med guacamole och bravasås (89)

    • med ost, guacamole och bravasås (118)

  • rostad bröd med vitlöks- och persiljesmör (55)

  • rostad bröd med riven tomat och vitlöksolja (58)

  • ibericoskinka, 50 g (176)

  • manchego 3 och 6 mån, tryffelmanchego, kryddbröd och fikonmarmelad (182)

  • manchego 3 mån, serranoskinka, ibericochorizo och ibericosalchichon (182)

TAPAS

Vegetariska

  • marinerade kronärtskockor (89)

  • vitlöksfrästa champinjoner (89)

  • kall tomatbaserad grönsakssoppa, toppad med krutonger (68)

  • halloumiburgare med picklemajonäs, ost, tomat och picklade rödlök (87)

  • friterade potatisklyftor med aioli och bravasås (68)

  • friterade padronpaprikor (92)

  • friterad getost, serveras med tomatmarmelad (96)

  • rödbetor med karamelliserad getost, honung och pinjenötter (95)

  • potatisomelette med tomatsås (75)

Fisk & Skaldjur

  • inlagda anjovisfiléer med chimichurri (79)

  • krämmig buffelmozzarella med basilikaolja och fiskrom (99)

  • friterade bläckfiskringar, serveras med aioli (99)

  • vitlöksfrästa vildfångade tigerräkor (104)

  • vitlöks- och chilifrästa vildfångade tigerräkor (104)

  • tacos fyllda med friterad torsk, toppad med picklad rödlök och guacamole (156)

  • tunnskivad hälleflundra med chilisås (105)

  • halstrad tonfisk, serveras med teriyaki (106)

KÖTT & FÅGEL

  • spanska köttbullar i tomatsås (102)

  • kroketter med ibericoskinka, serveras med bravasås (99)

  • långbraserad chorizo i tomatsås (104)

  • friterade baconlindade dadlar (105)

  • flankstek med chimichurri och majs (112)

  • hamburgare med picklemajonäs, ost, tomat och karamelliserad lök (87)

  • rostad bröd med flankstek, chimichurri och chiliaioli (126)

  • quesadilla med kyckling och paprika, serveras med chiliaioli (102)

  • 2 st. tacos fyllda med wokad oxfilé, toppad med guacamole

HUVUDRÄTTER

  • blåmusslor i grädde och vittvin, serveras med pommes och aioli

    • ½ kg (219)

    • 1 kg (319)

  • tomatbaserad skaldjurssoppa med tigerräkor, musslor, havskräftor och bläckfisk, serveras med vitlöksbröd (269)

  • saffransris med räkor, musslor, bläckfisk och havskräftor

    • 1 person (279)

    • 2+ personer (249 p.p.)

efterrätter

  • friterad bakverk

    • med chocklad (78)

    • med chocklad och vaniljglass (99)

  • kanel- och citruspudding med karamellisera socker (82)

  • vaniljglass med frukt och chokladsås (98)

  • vitchoklad- och pistaschfondant, serveras med vaniljglass och valnötter (99)

  • apelsintryfflar (47)