FÖRRÄTTER

  • marinerade gröna oliver

    63

  • 6 st friterade kycklingvingar marinerade i bbq-sås serveras med husets dressing 99

  • majschips, serveras med guacamole och bravasås

    88

  • majschips, medpulled pork och picklad rödlök serveras med guacamole och bravasås

    123

  • rostad bröd med vitlöks- och persiljesmör

    48

  • rostad bröd med riven tomat och vitlöksolja

    50

  • ibericoskinka, 50 g

    162

  • manchego 3 och 6 mån, tryffelmanchego, kryddbröd och fikonmarmelad

    156

  • manchego 3 mån, serranoskinka, ibericochorizo och ibericosalchichon

    156

TAPAS

Vegetariska

  • marinerade kronärtskockor

    77

  • vitlöksfrästa champinjoner

    86

  • halloumiburgare med picklemajonäs, ost, tomat och picklade rödlök 84

  • friterade potatisklyftor med aioli och bravasås

    64

  • friterade padronpaprikor

    82

  • friterad getost, serveras med tomatmarmelad

    85

  • rödbetor med karamelliserad getost, honung och pinjenötter

    85

  • potatisomelette med tomatsås

    69

Fisk & Skaldjur

  • inlagda anjovisfiléer med chimichurri

    65

  • friterade bläckfiskringar, serveras med aioli

    92

  • vitlöksfrästa vildfångade tigerräkor

    99

  • vitlöks- och chilifrästa vildfångade tigerräkor

    99

  • blåmusslor i vitvin och grädde, serveras med vitlöksbröd

    153

  • tacos fyllda med friterad torsk, toppad med picklad rödlök och guacamole

    145

  • tunnskivad hälleflundra med chilisås

    96

  • halstrad tonfisk, serveras med teriyaki

    96

KÖTT & FÅGEL

  • spanska köttbullar i tomatsås

    104

  • långbraserad chorizo i tomatsås

    88

  • friterade baconlindade dadlar

    85

  • flankstek med chimichurri och majs

    103

  • hamburgare med picklemajonäs, ost, tomat och karamelliserad lök

    84

  • rostad bröd med flankstek, chimichurri och chiliaioli

    108

  • långbakad oxbringa, serveras med potatismilhojas

    96

  • quesadilla med kyckling och paprika, serveras med chiliaioli

    91

HUVUDRÄTTER

  • Oxfilémedaljonger 200 gr Serveras rödvinssky och potatis 315

  • saffrankryddat ris med skaldjur

    • 1 person

    269

    • 2+ personer

    249 p.p.

  • kycklingfilé, serveras med vitlökssås potatis och grönsaker. 197

  • tomatbaserad skaldjurssoppa med tigerräkor, musslor,havskräftor och bläckfisk , serveras med vitlöksbröd. 259

efterrätter

  • friterad bakverk

    • med chocklad

    78

    • med chocklad och vaniljglass

    98

  • kanel- och citruspudding med karamellisera socker

    82

  • vaniljglass med frukt och chokladsås

    82

  • vitcpistaschfondant, serveras med vaniljglass och valnötter

    98

  • apelsintryfflar

    47